5 ting du ikke visste om Jackpot 6000 spilleautomat

Jackpot 6000 spilleautomat er kanskje den mest spilte automaten blant oss nordmenn, men kjenner du til den utrolige historien bak automaten?

Jackpot 6000Stammer fra en norsk spilleautomat

Det er kanskje ikke så rart vi nordmenn har lagt vår elsk på Jackpot 6000 spilleautomat, den stammer jo tross alt fra en norsk klassiker. For deg som husker de gylne tider, da spilleautomatene sto fritt rundt omkring i norske kjøpesentre, husker du mest sannsynligvis klassikeren Jackpot 2000. Minner ikke den om Jackpot 6000? Det er kanskje ikke så rart – Jackpot 6000 er nemlig den nettbaserte oppfølgeren, av automaten vi alle elsket i så mange år.

Derfor heter den Jackpot 6000

Så hvis den er så lik Jackpot 2000… Hvorfor heter den da Jackpot 6000? Svaret er enkelt. Nettversjonen kan nemlig tilby langt større gevinster enn den fysiske versjonen. I Jackpot 2000 er topp-premien 2000 mynter, mens i Jackpot 6000 kan du vinne opptil 6000 mynter. Logisk, ikke sant?

Du vinner mer i Jackpot 6000, enn i originalen

Siden nettversjonen har en langt større premie enn den fysiske versjonen, er det også langt større sannsynlighet for å gå i pluss! Utbetalingsprosenten er nemlig langt høyere i Jackpot 6000, noe som betyr at du kan spille lengre for pengene du har til rådighet. Det er kanskje ikke bare død og elendighet over denne forferdelige spilleautomat-regelen fra 2007 – eller hva?

Den beste versjonen spiller du på PC

Har du prøvd å spille mobilversjonen av Jackpot6000? Hvis du ikke har gjort det, bør du virkelig la være, for det er en ren skuffelse. I mobilversjonen har de nemlig tatt bort alt, bortsett fra de snurrende hjulene og den er ikke like klassisk som vi vil ha den.

Vi savner de blinkende effektene på toppen, bakgrunnen med «GoldRush» spilleautomat og ikke minst, de klassiske knappene man må trykke på. Det er nemlig alt dette som gjør at vi kan drømme oss tilbake, til tiden før 2007!

Jackpot 2000Myten om hvordan Jackpot 6000 ble født

Vi har dessverre ikke funnet kilden til denne myten, men historien er alt for fantastisk til ikke å nevne. Sann eller ikke, ryktene sier nemlig at det var en spilleglad nordmann som rett og slett ikke kunne leve uten sin yndlingsautomat, Jackpot 2000, da automatene forsvant fra de norske butikkene.

Han kjøpte derfor en et eksemplar av originalautomaten, lastet den opp på tilhengeren og kjørte til Stockholm og NetEnt’s kontor for å be de om å lage en nettversjon. Du kan jo tenke deg overraskelsen hos de som jobbet hos NetEnt, når mannen kom med den digre, klumpete automaten, men på grunn av hans entusiasme over Jackpot2000, så NetEnt et potensiale for oss norske spillere.

Derfor oppfylte de faktisk mannens drømmer og Jackpot 6000 ble født. Om denne historien er helt sann, er vel kanskje litt tvilsomt, men uansett er den ganske utrolig. Det er jo tross alt ikke alle spilleautomater, som har sin egen vandrehistorie!

Prøv den norske favorittautomaten Jackpot 6000 hos Norgesautomaten Casino.

Gå til Norgesautomaten