Eksklusiv konkurranse: Vinn 1 av 3 smartklokker + €1200 og 520 free spins hos ShadowBet

shadowbet-popup-jackpot6000

Jakter du på mer enn en utrolig  velkomstbonus? Da burde du virkelig lene deg tilbake og lese dette tilbudet nøye? Det friske og innholdsrike nye nettstedet ShadowBet tilbyr deg fullt av spill både på PC og mobil, samt et belønningssystem hder du får mer og mer jo høyere nivå du klarer å klatre deg opp til.

Akkurat nå, denne uken, tilbyr ShadowBet og vi her i Jackpot6000 redaksjonen på en eksklusiv kampanje. Du kan bli en av 3 utvalgte som kan smile bredt. Alt du behøver å gjøre er å bli medlem av ShadowBet (via oss). Men hver rask, du har ikke mange dager igjen. I slutten av uken vil 3 heldige vinnerne bli tilfeldig valgt og vinne flotte premier.

Du har kun til søndag å bli medlem

Pass på at du blir medlem innen søndag 26. februar, hvis ikke går du glipp av muligheten til å delta i konkurransen. Dette må du gjøre:

1. Klikk på linken under (og vinn 1 av 3 Apple-klokker):

2. Registrer en konto hos ShadowBet Casino

3. Gjør et innskudd på så lite som €20

Gjør dette og du vil automatisk være med i kampanjen. Er du heldig i trekningen vil 1 av 3 premierbli dine – i tillegg til velkomstbonusen selvfølgelig.

Vinn 1 av 3 Apple-klokker

Har du sett alle smartklokkene som henger så sexy på armen til så mange som går forbi deg på gaten? Nå kan du dra inn luksusklokken du også. Få ting frister mer enn å ha dagens ypperste teknologi sekunder fra deg. Glem mobilen, det er klokken som teller nå.

Drar du inn den nye Apple-klokken vil du kunne lese meldinger, SMS og spille en lang rekke med spill. Det er somå ha mobilen evig tilgjengelig. Du vil dessuten kunne velge mellom design i rustfritt stål, aluminium eller rosa gull. Hvilken tror du at du vil velge?

Enda bedre: Hater du Apple kan du forkaste tilbudet og be om en Samsung Smartklokke i stedet. Vi vet det er mange som er lojale mot Android, og hvis det er deg har du blitt hørt. Det er ekstremt tøft av ShadowBet å gi alle sine tre vinnere dette valget – istedet for å låse dem til en spesifikk gevinst.

520 omsetningsfrie spinn, pluss massiv bonus

Som ny spiller hos ShadowBet kan du dra inn massive doser med gratis spinn, samt en velkomstpakke verdt opptil €1200. Enda bedre: Hver eneste helg vil du få 10 gratis free spins, og det uten omsetningskrav. 

Det vil si at du vil dra inn 520 free spins uten omsetningskrav i løpet av ditt første år hos ShadowBet. Utrolig, men sant.  Og dette er på siden av den allerede sterke velkomstpakken som gir deg:

        100% opp til €300 på ditt første innskudd

        50% opp til €400 på ditt andre innskudd

        25% opp til €500 på ditt tredje innskudd

Ikke tilfredstilt? Vel, med engang du har registrert deg kan du dessuten spille ShadowBet sitt egne eksklusive spill, og vinne mellom 5 til 50 freespins. Dette er helt uten at du engang trenger å gjøre et innskudd først.

Slik finner du ut om du har vunnet

Kampanjen ender som nevnt søndag 26. februar, og ShadowBet venter kun til tirsdag 28. februar før de publiserer resultatene på sin Facebook-side. Bare ta en titt den dagen, og du kan finne meget gledelige nyheter.

Men som sagt, dette er bare en potensiell ekstrabonus. Med stor gratis registreringsbonus (etter hell, lykke til!), en massiv velkomstpakke, og utrolige mengder med free spins uten omsetningskrav tror vi at du vil like deg uansett.

Ikke vent! Bli med på trekningen i dag