Hot City

Glad i shopping? Hot City er en morsom spilleautomat, med shopping som tema, og skoshopping som bonusspill. Bedre blir det vel ikke eller hva, jenter? Det er bare å røve til seg din manns kredittkort og si du «skal på shopping», så kanskje kan du overraske ham med et kredittkort som går i pluss istedenfor å gå varmt i en travel handlegate ettersom du jo vitterlig kan vinne penger på denne «shoppingrunden».

Populære spilleautomater

Hent Hot City bonus

Å være på shopping er vel en bonus i seg selv, eller hva? Ikke minst når du kan shoppe i endeløse rekker med stilletsko i alle farger og fasonger. Finnes det noe bedre på jord? Det gjelder selvsagt å ha kapret enn ressurssterk mann som kan betale for gildet, men det er jo noe vi jenter er drevne på siden tidenes morgen, så det er jo en smal sak. Skulle du likevel trenge en bonus så er det bare å dra din manns kredittkort og gjøre innskudd hos et nytt casino som fører denne forførende spilleautomaten. Du vil da motta en saftig velkomstbonus å spille for som øker dine vinnersjanser dersom slikt skulle bry deg. Det som er morsomt er jo å bruke penger, ikke sant? Og spesielt penger du ikke har brukket en fingernegl for å tjene. Dette er ekte spilleglede og shoppingglede i en salig orgiastisk blanding.

NetEnt Hot City spilleautomat

Som vi alle vet så får ikke vi kvinner nok av sko. Det er kun mannens lommebok og skapets størrelse som setter begrensning her. Dette spillet handler i stor grad om nettopp shopping av sko, og den gode nyheten er at du kan kjøre på og shoppe til du stuper eller til hjulene og kredittkortet går varmt. Deretter er det bare å kjøle seg ned med en forfriskende dobbel Martini og fortsette løpet som om ingenting hadde hendt. Det går helt fint å slarve i mobilen med diverse venninner mens du løper hinderløp fra en skobutikk til den neste, bare sørg for å ha den på handsfree idet du trekker kortet eller igangsetter neste snurr. Hot City er en automat som er frigjørende for kvinnen i deg, og som viser deg vei til meningen med livet – shop until you drop!

Hot City gratis spinn

Gratis spinn? Tuller du? Det er vel ikke noen grunn til å få noe gratis når din mann har evig dekning på sitt platina kredittkort. Skulle du ty til slike nødløsninger så vil det nok vekke større oppsikt i neste cocktailparty enn den gangen du ble fersket i å pante flasker fra gårsdagens fiffetreff og måtte unnskylde deg med at du ønsker å være miljøvennlig. Det var selvsagt mulig å få free spins på Hot City, men det er ikke så relevant siden spillet er tatt ut av sirkulasjon uansett. Som du ser øverst så lar det seg ikke spille lenger, hverken med lekepenger eller ekte penger. Beklager, men det er slik det ender når man mister kontrollen over forbruk. Kvinnemennesket i automaten er sist sett gråtende på Luksusfellen.

Hot City bonusspill

Ja, det er jo et par bonusspill for deg som liker slikt. Du kan selvsagt vinne free spins via scattersymboler som vanlig. Det er også meget mulig å aktivere Hot City bonus game via bonussymbolet. Det er i dette bonusspillet du får vist dine shoppingskills til det fulle. Det gjelder nemlig å skoshoppe i et tempo som kunne fått Paris Hilton til å bli svimmel. Det er her amatørene skilles ut fra proffene og du får ditt livs sjanse til å bevise hvilken mester du er på å bruke penger på ting du allerede har for mye av.

Hot City jackpot

Det er ingen progressiv jackpot på dette spillet, og du trenger ingen heller så rik som du må være for å shoppe slik. Det er likevel mulig å vinne flotte premier og gevinster innimellom all shoppinggalskapen.

Så, hvor bra er Hot City?

Det er et underholdene spill for kvinner i sin beste shoppingalder, men gjerne ikke så mange andre. Menn bør holde seg langt unna, men det er vel neppe noe de trenger å få vite her. Bare gi henne kredittkortet så går nok alt bra skal du se.

Hot City tips

Vi har ingen tips til deg på dette spillet siden det ikke lenger er mulig å spille det likevel.