Jackpot spilleautomater

En gang i tiden var det faktisk en nordmann som holdt rekorden for høyeste online jackpotten gjennom tidene, over 92 millioner kroner på Mega Fortune! Blir du neste? Og enda viktigere, vil du ta tilbake verdensrekorden fra britene?

Spill jackpot spilleautomater gratis

Over kan du teste ut de beste og mest kjente jackpot spilleautomatene i bransjen, helt gratis. Hvorfor har vi åpnet vår side til gratis spill? Fordi vi mener det er smart å være så forberedt som mulig. Pluss det er ekstremt morsomt å spille på automater, uansett om det er gratis. Det viktigste her er allikevel å bli kjent med automatene.

Ved å spille jackpotspilleautomater gratis her hos oss vil du kunne bli kjent med nøyaktig hvor mye hver kombinasjon utbetaler, samtidig som du får en grei idé om hvor ofte automatene betaler ut solide gevinster. En ting det er veldig viktig å huske på er at man ikke vil vinne stort like ofte som i vanlige spilleautomater, ettersom automatene samler opp en stor dose av pengene i de progressive jackpotene. Dette er noe du må vøre forberedt på. Det er en risiko, men med tanke på hvor mye du faktisk kan vinne, kanskje en risiko du er meget villig til å ta?

Hva er en progressiv jackpot?

En progressiv jackpot er en jackpot som vokser, ustanselig, i størrelse helt til den blir vunnet. Hvordan skjer dette? En liten del av din og alle andre spilleres innsats vil bli lagt til jackpoten. For hvert spinn gjort, over hele verden, vil den progressive jackpoten vokse. Dette har gjort det mulig for automater til å komme seg på godt over 100 millioner norske kroner. Verdensrekorden er på 17.9 millioner euro, som tilsvarer om lag 168 millioner kroner. Utrolig.

Denne rekorden ble dessuten dratt inn så sent som i oktober 2015, og det er helt mulig at rekorden vil bli slått i år også. Det er en overveldende stor andel nordmenn som har vunnet de største jackpottene – blir du nestemann? Ja, denne vinneren kan være deg. Sjansene er selvfølgelig små, men det er på tide at en nordmann tar verdensrekorden igjen.

Finnes det en annen form for jackpot?

Motstykket til en progressiv jackpot er ofte kalt en lokal jackpot, og kan også beskrives som en stabil jackpot. Dette er en jackpot som rett og slett ikke kan bli tømt, men vil antageligvis heller ikke være gigantisk (selv om de kan ligge i millionene). Når en progressiv jackpot blir vunnet forsvinner den, og må bli bygget opp igjen. En lokal jackpot vil alltid være den samme. Det gjør at å spille på automaten alltid vil ha samme vinnerstyrke, mens verdien på en progressiv jackpot vil variere kraftig. Merk art lokale jackpotautomater hos enkelte casinoer ikke nødvendigvis er markert som jacpotautomater.

Jackpot spilleautomater på nett

På nettet vil du finne gigantisk variasjon av jackpotautomater. Dette vil også inkludere jackpotautomater som ikke ligger på listen over. NetEnt er den største utvikleren, men Microgaming er uten tvil en utfordrer på jackpotautomater – ikke minst på grunn av deres gigantiske Mega Moolah jackpot, der flere automater bygger opp den samme jackpoten. NetEnt på sin side har flere store jackpoter. Andre utviklere har også kommet med store jackpot spilleautomater, inkludert Betsoft. Variasjonen er stor, selv om det ofte er enkelte likheter.

Er du på jakt etter jackpot spilleautomater på nett som kan gjøre deg til mangemillionær har du flere solide valgalternativer. Og dette er bra. Spesielt når det kommer til progressive jackpoter, siden disse blir tømt. Det er rimelig deilig å vite at det nærmest er umulig at det ikke er minst en jackpot spilleautomat med milliongevinst. Du har alltid alternativer, og oftest en rimelig god del av dem.

Alternativer er alltid positivt. Det lar deg sammenligne størrelsen på jackpotene med vinnersjansene, samt hvor morsomt det er å faktisk spille på automaten selvfølgelig. Dermed kan du finne ut hvilken automat du selv ønsker å spille på. Men antageligvis vil du ikke holde deg til kun en. Variasjon og forandring fryder. Dessuten er det alltid ekstremt fristende å bli med i jakten på den jackpoten som i øyeblikket er størst. Dette kan faktisk være noe av det morsomste og mest spennende. Jo større jackpoten blir, jo høyere er sannsynligheten for at den blir vunnet. Vil det bli deg som vinner? Det er alltid spørsmålet.

Jackpot vinnere

Hvert år kommer det en lang rekke med nye jackpotvinnere, og for å bruke en klisje: de er ikke som andre millionærer. Med nye rikdommer blir de fleste nesten satt ut – men så ser de mulighetene. Det vanligste svaret er at pengene vil bli brukt til å betale ned gjeld, pluss sikre familiens drøm, hus, bil, hytte, osv. Det er her friheten virkelig slår inn. Du kan dra over hele verden, og rett og slett realisere dine drømmer. En jackpot er overraskende og plutselig. Antageligvis vil det ikke være deg som vinner, men det kan være det – og det er nettopp dette som er så forførende.