Microgaming annonserer Phantom of the Opera slot

Microgaming har sikret seg en avtale som gir dem rettighetene til å lage en spilleautomat basert på det verdenskjente Operafantomet. Her skal vi gi deg alt vi vet så langt.

phantom of the opera slotPhantom of the Opera er basert på en roman av den franske forfatteren Gaston Leroux. Denne romanen har siden levd sitt eget liv i form av teateroppsetninger og musikaler over hele verden. Det er en av de mest spilte og mest kjente musikalene noensinne, og dens tidløse status skal nå altså også befestes i en video-spilleautomater. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss, og la oss se nærmere på hva vi kan forvente oss.

Operafantomet spilleautomat

Selv om det er vel tidlig å spekulere for mye i hvordan denne spilleautomaten vil bli seende ut så skal vi likevel gjøre vårt beste for å beskrive den utfra det vi vet. Det vi kan si er at denne automaten vil inneholde storslåtte scener fra de beste musikalske scenene. Enkelte scener vil by på skuespillere som Gerard Butler og Emmy Rossum i fri utfoldelse, så det er ikke snakk om småtterier når Microgaming setter i gang.

Britiske Microgaming med David Reynolds i spissen er både stolte og beæret over å få muligheten til å lage spilleautomatversjonen av en av verdens mest kjente musikaler som har vært sett av minst 140 millioner mennesker verden over. Det mangler altså ikke på popularitet når det kommer til denne klassiske historien. Dette blir garantert en verdifull automat i deres varierte portefølje.

Phantom of the Opera spilleautomat

Det ligger an til at denne videoautomaten blir sluppet og lansert i tredje kvartal av 2017, og du kan regne med storslåtte kampanjer og bonuser når den tid kommer. Du kan dessuten regne med heftige bonusspill og freespins-muligheter som dukker opp i selve spillet.

Helt siden første musikal ble satt opp i 1986 så har denne magiske forestillingen blitt satt opp igjen og igjen verden over. Det er noe eget med denne historien som gjør at den lever sitt eget liv og du snart kan du altså leke deg med «fantomet i spilleautomaten».

Kort fortalt handler historien om operafantomet om en mystisk maskekledd mann som bor under operaen i Paris. Han forelsker seg i med en talentfull sanger og kidnapper henne, noe som leder til en stormfull romantisk affære. Det er nok av pasjon og mystikk i denne historien, og vi er spent på hvordan den blir tolket i form av en online slot.