Prøv nye 7sins spilleautomat

Vi liker å teste ut nye spill, og denne gangen er det Play’n Go’s 7sins spilleautomat som går under lupen. Vi tipper at denne fort kan bli en ny favoritt blant menn…

7sins spilleautomatMan skal vel kanskje være forsiktig med syndingen nå like før jul, men hvis du allerede vet du er på julenissens «naughy»-liste, er det jo bare å prøve denne nye spilleautomaten. Løpet er jo uansett kjørt, så du kan nyte de syv dødssyndene med god samvittighet.

Som seg hør og bør finner du syndene hovmod, grådighet, begjær, misunnelse, fråtseri, vrede og latskap. Hver synd har tatt sin egen kvinneform og i ekte Play’n Go stil, er det naturligvis barmfagre kvinner som spiller hovedrollen.

De har ikke tatt det like langt som i spillet Royal Masquerade, hvor kvinnenes fremdeler får en ekstra «sprett» når symbolsnurringer stopper, men det er nesten på grensen! Vi tipper dette fort kan bli en suksess blant de mannlige spillerne!

Velg en synd

Det som er litt ekstra kult i dette spillet, er bonusspillet. Her får du nemlig free spins hvis du får tre kiste-symboler på brettet. Du får syv free spins, og hver synd har et eget spinn. Det er naturligvis ikke normale spinn du får i denne bonusrunden, de har nemlig gjort det lille ekstra.

Her er det nemlig kun synden som snurrer og målet er å få symbolet til å lande på så mange hjul som mulig. Får du tre på rad, får du penger. Det midterste hjulet gir deg alltid den syndige damen i fullfigur over hele hjulet, slik at det faktisk ikke er så vanskelig å vinne i dette spillet.

Dette er ikke et fantastisk spill, men det er heller ikke dårlig. Du finner wild-symboler, bonusspill og spenningen av døds-synder for hvert eneste spinn. Vi hopper ikke i taket, men det er definitivt et spill som er verdt å teste ut!

Unibet med 7sins turnering

Hvis du vil prøve ut spillet med litt ekstra mye spenning, kan vi anbefale deg å teste ut spillet hos Unibet Casino og samtidig delta i deres 7sins turnering! Frem til onsdag 30. november, får de 100 beste spillerne en delt premiepott på hel 140.000 kr! Hovedpremien er 7000 kr og dette kan du virkelig synde mye for!

For å delta trenger du bare å satse minimum en krone på automaten, og du er automatisk med. De spillerne med høyest utlignet gevinst vil stikke av med premier. Hva venter du på? Start å synde med 7sins med en gang hos Unibet!
Spill 7sins hos Unibet