Prøv den nye Yggdrasil automaten før noen andre

Det er duket for automat-slipp fra en av våre favorittleverandører. Vi har allerede fått en liten sniktitt og det kan du også. Prøv den nye Yggdrasil automaten Beaty & the Beast hos oss før den slippes!

nye Yggdrasil automaten

Det er bare en knapp måned før den nye Hollywood-filmen «Skjønnheten og udyret» slippes, med ingen ringere enn Emma Watson i hovedrollen. Vi gleder oss naturligvis til filmen, men i mellomtiden kan du jo alltids få en liten smakebit av Beaty & the Beast spilleautomat her hos oss.

Automaten slippes ikke før på torsdag den 23. februar, men allerede nå har vi sikret oss en liten smakebit, kun for deg! Prøv spillet helt gratis under og nyt en eksklusiv førpremiere på spilleautomaten. Spillet kan naturligvis ikke spilles for ekte penger enda, men prøv det nå, så er du klar til den slippes!

Boost spillet

nye Yggdrasil automatenI ekte Yggdrasil-stil, har de naturligvis laget noen ekstra kule funksjoner som vi kan glede oss over. Her finnes det nemlig noen free spins-runder som virkelig kan få det til å klirre i lommeboka. Du kan nemlig velge mellom tre spesialfunksjoner og har du virkelig hellet med deg, kan du få alle tre samtidig!

Hovmesteren kan gi deg en nudge-funksjon, som dytter hjulene ett hakk opp eller ned for best mulig utfall. Kokken synkroniserer de tre midterste hjulene og hushjelpen plasserer 2-4 random wild-symboler på brettet. Hver gang free spins-spillet aktiveres, får du velge en hjelper. Hvis du får flere free spins under dine spinn, får du velge en til hjelper.

Golden Bet

Hvis du har lyst til å satse litt ekstra, kan du dessuten aktivere Golden Bet-funksjonen, som kan gi deg større sjanser for bonusspill. Hver funksjon koster naturligvis ekstra mynter, men kan jo gi deg ekstra premier.

Boost – 5 mynter: Start hver free spins-runde med 2 hjelpere i stedet for 1.

Nudge – 15 mynter: Hvis free spins-symbolet akkurat misser brettet, blir den dyttet inn slik at du likevel vinner free spins rundene dine.

Boost & Nudge – 30 mynter: Lyst på det begge av to verdener? Her får du både boost- og nudge-funksjonene for ekstreme vinnersjanser.

Yggdrasil uten Disney-rettigheter

Skjønnheten og udyret, eller Beaty & the Beast, er jo som kjent en Disney-film, men det betyr neppe at Yggdrasil har sikret seg rettighetene fra Disney. Så sent som i fjor, gjorde Disney det kjent at de ikke lengre ville assosieres med gambling-industrien og fjernet blant annet alle Star Wars og Marvel spilleautomater, som en gang prydet våre norske casinoer sitt spillutvalg.

Vi tviler derfor på at Yggdrasil på magisk måte har greid å sikre seg rettighetene til spilleautomaten – noe som naturligvis også vises på automaten selv. Symboler og spillet i sin helhet, er nemlig ganske så generisk og linkes ikke spesifikt mot Disneys klassiker.

Dette er dessuten ikke den eneste Disney-klassikeren Yggdrasil henter inspirasjonen sin fra i år. De har allerede lansert nyheten om en Jungle Book spilleautomat, som vil slippes senere i år. Det blir spennende å se om dette kan få noen konsekvenser for Yggdrasil. Det er jo tross alt ikke å anbefale å tirre det digre Disney-monsteret!

Spill Yggdrasil spill hos LeoVegas