Sjekk ut Phoenix Sun spilleautomat

Fuglen Fønix stiger nok en gang opp mot solen i nye Poenix Sun spilleautomat. Her kan du vente deg mange vinnersjanser og flere kule funksjoner.

Phoenix Sun spilleautomat slotmaskin Quickspin GutsHelt på tampen av 2016 har Quickspin nå lansert en slotmaskin som er inspirert av Egypts mystiske verden. Hva er vel mer spennende enn faraoer, pyramider og sfinxer? Ikke mye som vi kan komme på i hvert fall. Som du hører på navnet er det fuglen Fønix som er i fokus i denne spilleautomaten. Dette er fuglen som stiger opp av flammene, så pass på at du ikke brenner deg!

Bakgrunnen til Phonenix Sun spilleautomat er enkel, med tegnede pyramider. Selve spillebrettet ser ut som det er Laget i gull, med symboler som absolutt kunne kommet rett fra Egypt. Her finner du farao, Kleopatra, sfinx, en katt og en blå fugl. I tillegg er mange av symbolene fylt ut med bokstaver, skrevet i egyptisk stil. Alle disse er ordinære symboler, som gir gevinst ved tre eller flere like på en gevinstlinje.

Phoenix Sun spilleautomat spesialfunksjoner

Det aller mest spennende ved denne slotmaskinen er nok hvordan gevinstlinjene er lagt opp. Når spillet begynner har du fem rader og tre linjer. Dette gjør at du har 243 ulike måter å vinne på, noe som i seg selv er ganske bra. Allikevel er det når Phoenix Wild dukker opp at det hele virkelig tar av. Dette er nemlig et symbol som kan erstatte alle andre symboler i en vinnerkombinasjon. Når Phoenix Wild symboler inngår i gevinsten settes det i gang re-spin. I tillegg bli tre tilfeldige lokk fjernet fra de skjulte gevinstlinjene over spillet. Da får du enda høyere vinnersjanser.

Er du heldig så klarer du å åpne opp alle disse lokkene. Det kan for eksempel skje når du får fem Phoenix Wilds på en gevinstlinje, og dermed aktiverer åtte free spins. Da blir alle lokkene borte, og du har plutselig ytterligere seks linjer. Det vil si fem rader og seks linjer. Da finnes det hele 7776 ulike måter du kan vinne på, noe som gjør denne automaten til en av de beste i sin klasse.

Spill Phoenix Sun hos Guts

Et av de aller første casinoene til å ta inn denne nyheten i sortimentet sitt er selvsagt Guts. Her finner du nemlig et av de aller beste spillutvalgene på markedet. Hører du rykter om at det skal lanseres noe nytt, bør du alltid holde et øye med Guts. Da har du gode sjanser til å bli en av de første som tester det ut.

Sjekk ut spillutvalget hos Guts!