Sniktitt på NetEnts kommende Jungle Spirit: Call of the Wild slot


Gjør deg klar til et dypdykk i den tjukkeste jungelen og skumle sumpområder når NetEnts Jungle Spirit slot lanseres om ikke altfor lenge. Vi har fått en eksklusiv sniktitt på den kommende storlanseringen, og skal avsløre alt vi vet her.

Vårt førsteinntrykk av denne jungelautomaten er at den har et animalistisk glimt i øyet og byr på såpass mørk og spennende stemning at det vil glede ethvert eventyrerhjerte helt ned til røttene. Du kan glede deg til å finne frem villdyret i deg og herje vilt med denne spennende storsatsingen fra bransjens beste spilleverandør.

Velkommen til jungelen

I fjor lanserte NetEnt Guns N’ Roses slot med megahiten “Welcome to the Jungle”, mens i år tar de deg likegreit med inn i jungelen. Spillet har 5 hjul og 3 rader og tilbyr til sammen 243 gevinstlinjer som du kan slippe dyret i deg løs på. Gevinstsymbolene er selvsagt jungelens villeste dyr som tigre, slanger, alligatorer og mange flere eksotiske skapninger. For å gjøre hele opplevelsen mer levende så har du sommerfugler og fargerike småfugler som flyr over skjermen når du aktiverer en bonusfunksjon.

Bakgrunnen er dekket med tykk grønn jungel og vegetasjon som svaier i vinden og virkelig gir deg følelsen av å sloss din vei gjennom regnskog hvor ingen har ferdes før. Dette er en 3D-automat som virkelig suger deg rett inn og når kobraslangen snapper etter deg så vil du instinktivt trekke deg unna og gispe etter luft de første gangene. Vi kan bare forestille oss hvordan Jungle Spirit: Call of the Wild ville fortone seg dersom NetEnt tilpasset den til Virtuell Virkelighet.

NetEnt Jungle Spirit slotLydsporet er som du kan tenke seg veldig levende og intenst med jungeltrommer, dyrelyder og eksplosive temposkifter når du tråkker over en bonusfunksjon. Det hele bringer automaten enda mer til livet og du kan umulig unngå å la deg imponere av hvor dyktige NetEnt er på å skape helstøpte spill hvor alle detaljer sitter som spikret.

Jungle Spirit: Call of the Wild Free Spins

Som vanlig når NetEnt lanserer et nytt spill så kan du forvente deg heftige spesialfunksjoner og bonusspill, og Jungle Spirit slot skuffer selvsagt ikke på denne fronten heller. Du kan forvente deg free spins, utvidende symboler og noe som kalles Butterfly Boost. Når du aktiverer freespins får automaten plutselig en ekstra rad, noe som gir spillet 4 rader istedenfor 3, noe som igjen utvider gevinstlinjene fra 243 til 1024 linjer. Du får dessuten velge mellom forskjellige dyrehoder og forskjellig antall gratisrunder forbundet med hvert dyrehode.

Du kan markere kalenderen først som sist for Jungle Spirit blir sluppet løs 21. mars 2017. Du kan se frem til å spille denne vanvittige jungelautomaten på mobil, nettbrett eller pc så snart det er lansert, og vi kan nesten ikke vente selv. I mellomtiden får du kose deg med videoen over som gir deg en fin pekepinn på hva vi har i vente.